Ten Post T +31683701403
Slochteren T +13322176301

Het KadoCafe Winsum 

De afgelopen twee jaar is Roorda & Veldman nauw betrokken geweest bij de verbouwing van zowel onze woning in Kantens als ons bedrijfspand in Winsum. Twee projecten van een behoorlijke omvang. Voorafgaand adviseerde een architect ons een drietal bouwbedrijven, waaronder Roorda & Veldman.

Al vanaf de eerste kennismaking was er een klik met Aldert Veldman. Zeker toen hij tijdens het gesprek met bouwkundige oplossingen kwam die wij vooraf nog zagen als ‘een bepaalde uitdaging’. Ook als persoon, en als het gezicht van Roorda & Veldman, maakte Aldert een zeer betrouwbare en energieke indruk. Het was ons al snel duidelijk welk bouwbedrijf we voor onze projecten zouden inschakelen.
Nog overtuigender werd het toen de verschillende offertes binnenkwamen. Hoewel er sprake was van weinig tot geen prijsverschil, was de offerte van Roorda & Veltman veruit het meest transparant en overzichtelijk. 

Zelf had ik gedurende de verbouwingsperiode veel vrije tijd. In overleg met Aldert werd daarom besloten dat ik, op regiebasis, zou assisteren bij de geplande werkzaamheden. Het is een buitengewoon leerzame en geweldige periode geworden. Van de ene op de andere dag verander je van chef-kok in ‘leerling timmerman’ en mag je meelopen en ervaring opdoen in de wereld van de bouwkunstenaars.
Vol bewondering, respect en waardering mocht ik elke dag weer genieten van de vakbekwaamheid van het personeel. Als er in de bouwsector Michelin sterren zouden worden uitgedeeld, dan zou een ster voor Roorda & Veldman zeer zeker op zijn plaats zijn. 

Voor mij persoonlijk kwam de grootste waardering toen ik als ‘leerling timmerman’ werd uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue voor het voltallige personeel. Die avond was ik even één met het team en werd ik gezien als ‘bouwspecialist’. Mijn eigenlijke rol als opdrachtgever was totaal niet relevant. Dat is dus ‘bouwen op vertrouwen’.  

Conclusie: het vakkundig bouwen, de heldere adviezen voor en tijdens het project , het altijd nakomen van gemaakte afspraken en de transparante manier van werken, hebben ertoe bijgedragen dat ik een groot bewonderaar van Roorda & Veldman ben geworden. Aan iedereen die op zoek is naar een kundig bouwbedrijf kan ik hen dan ook van harte aanbevelen. Vooral wanneer je op zoek bent naar een blijvend gevoel van zekerheid .

Roy Fernhout

Aldert_518x210.jpg