Ten Post T +31683701403
Slochteren T +13322176301

‘Het eindresultaat is geweldig’

Marjan Roelevink en haar man Bert ten Have hadden aardbevingsschade aan hun woning in Baflo. Via de NAM werden ze geattendeerd op de expertise van Roorda & Veldman. Niet veel later was de schade vakkundig hersteld. De samenwerking beviel zo goed dat ze het bedrijf ook inschakelden voor een grootscheepse verbouwing. 

‘We waren ontevreden over de entree van ons huis’, vertelt Marjan. ‘Die was gewoon te klein. Daarnaast hadden we van het achterste gedeelte van de garage een studeerkamer gemaakt. Die ruimte wilden we graag combineren met de entree.’ Inmiddels is door Roorda & Veldman een flinke uitbouw gerealiseerd, gebaseerd op een ontwerp van architect Sip Hofstede uit Baflo. Grotendeels vervaardigd van zink, dat in combinatie met de rode bakstenen van het huis het geheel een opvallend karakter geeft. De overkapping is gemaakt van staal, met daartussen lichtdoorlatende kunststofplaten.  

Marjan_Roelevink_518x322.jpg
Marjan Roelevink: ‘Roorda & Veldman ging zeer doordacht  te werk’.

Vaste aanspreekpunten 
‘Het eindresultaat is geweldig’, zegt Marjan enthousiast. ‘Niet in de laatste plaats omdat Roorda & Veldman gedurende het gehele traject zeer doordacht te werk ging. Nooit werd er iets afgeraffeld, altijd was er de bereidheid om met ons mee te denken. Op die manier kun je echt samen de juiste keuzes maken. Minstens zo prettig was het feit dat altijd dezelfde mensen bij de bouw aanwezig waren. Vaste aanspreekpunten, zodat je precies weet wie je bij vragen of opmerkingen moet benaderen. Dat houdt de vaart erin en zorgt tevens voor een extra persoonlijk tintje. ‘