Ten Post T +31683701403
Slochteren T +13322176301

Service & garantie?

Bouwbedrijf Roorda & Veldman wil bouwen op vertrouwen. Dat kan alleen wanneer opdrachtgevers 100% tevreden zijn. Over de kwaliteit van ons werk, maar ook over de service en de garantie die we bieden. Net als onze opdrachtgevers laten ook wij niets aan het toeval over. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd en tevens aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. U weet dan zeker dat uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie onder alle omstandigheden goed komt.  

Wat is VCA?
Wat houdt dat nu precies in, zo’n VCA-certificaat? Het wil zeggen dat bouwbedrijf Roorda & Veldman voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee bedrijven objectief en structureel worden getoetst op hun veiligheids- en arbozorgsystemen.  

Wat is BouwGarant? 
Onze VCA-cerificering zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van het geleverde werk. De aansluiting bij BouwGarant doet dat wel. Het toont aan dat bouwbedrijf Roorda & Veldman voldoet aan strenge kwaliteitseisen en zich houdt aan klantgerichte gedragsregels. BouwGarant is een onafhankelijke organisatie die onder meer beschikt over een geschillencommissie en een garantiefonds. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw die de belangen van bouwbedrijven behartigt.  

Service volgens Roorda & Veldman
Bouwbedrijf Roorda & Veldman streeft naar de best mogelijk service. Een goede samenwerking staat daarbij centraal. Daarom doen wij alles zoveel mogelijk in samenspraak met de opdrachtgever. Met aan de basis een helder en inzichtelijk stappenplan, waarin het hele bouwproces met u wordt doorgenomen. Maar natuurlijk houden wij u ook continu op de hoogte van de vorderingen.